Torneig 2011

El Torneig de Futbol Sala de Taradell, que enguany arriba a la 27a edició, arriba carregada de novetats. Després de l'èxit de la creació dels quatre camps de la temporada passada, l'organització del Torneig s'ha proposat nous reptes per aquesta edició que es celebrarà des del 27 de juny al 30 de Juliol de 2011, al Camp Municipal de Futbol La Roureda.


Enguany el Torneig incorporarà la categoria Juvenil de totes les edats. Una categoria que és va perdre fa sis edicions i que després de la prova de l'any passat amb només Juvenils de primer any hem cregut oportú tornar a incorporar aquesta categoria.


Una de les altres novetats que hi haurà aquest any, és la creació de una nova categoria Femenina. Continuarà havent la categoria de Femení Sènior, però també s'ha dividit la categoria de Femení Junior amb dues noves categories: la primera la del Femení Cadet, que hi podran participar les jugadores nascudes entre l'any 1994 i 1997 i la segona, la categoria Femení Aleví que hi podran participar les jugadores nascudes entre l'any 1999 i 2002. Això donarà la possibilitat que les noies més petites, puguin jugar el torneig i no hi hagi tanta diferència d'edat.


Per tant, enguany el Torneig quedarà dividit amb un total de 8 categories: Benjamí ( Nascuts 2001 - 2002 ), Aleví ( Nascuts 1999 - 2000 ), Infantil ( Nascuts 1997 - 1998 ), Cadet ( Nascuts 1995 - 1996 ) i Juvenils ( Nascuts 1992 - 1993 - 1994 ). Les categories femenines quederan distribuides tal i com hem esmentat a dalt, el Femení Sènior no hi ha edat límit.


El Torneig continuarà amb la tònica de cada edició. Les quatre primeres setmanes es faran les fases de grup i durant la última setmana, es farà les fases eliminatòries, que enguany tenen com a novetat que les dates de les finals seràn repartides amb dos dies. Es jugaran durant divendres 29 de Juliol i Dissabte 30 de Juliol; seran repartides amb dos grups de quatre i a la mateixa hora es faran les finals del tercer quart lloc a un camp anex i també es farà la cloenda del torneig cada dia de les quatre categories.


Les Inscripcions d'aquest, es faran del 2 de maig al 10 de juny de dilluns a divendres a Esports Estel en horari de botiga o sinó de 8 a 9 del vespre al Camp Municipal La Roureda.